onsdag 16. mai 2012

17.mai stemning...

...i landro hjemmet.
For første gang har vi det vi trenger i morgen tidlig klart, og håper på en roligere start på 17.mai enn vanlig. Slik at vi slipper å løpe som gale for å ta igjen toget f.eks.....
Flagg, sløyfer, bunad o.s.v. er funnet frem.
To stk emergency poncho er kjøpt inn, et must i dette været!!
Mannen har jeg spurt fint om å ha klar klær, slik at han ikke begynner å stryke på skjorta 5 min før vi skal ut døra. Megafonen ligger også klar!!hoho (vi skal høres!) Mye ligger til rette for å nå målet;)

I år dropper jeg bunaden (jærbunad) og tar på meg en kjole fra Gina T. Den har jo litt 17.mai farger iallefall. Bilde av meg i bunaden er fra i fjor.
Emma er så heldig å ha fått drakt av sin mormor. Som hun har brodert selv!! Det er annedrakten, og den må på i morgen tross et lovende bra regnvær;) Det er ikke mange år før den ikke kan sys ut mere, så den bruker vi så ofte vi kan! (bilde av henne  er fra 17.mai da hun var fire)

Ønsker deg en flott feiring i morgen!! 
Hipp hipp

Klem kristina

Celebrating the Norwegian national day tomorrow!

10 kommentarer:

Lev Livet Lett Lokki sa...

Høres ut som du er vel forberedt :)
Nydelige bilder!!!
Ønsker dere en finfin dag imorgen!
Klem Lokki

cathrines hjerterom sa...

Fine i bunader, men ikke like kjekt å bruke i pøsregn... Jeg får den ikke på i år, så slipper å tenke på å stryke bunadsskjorten. Må derimot finne noe annet.... Ha en fin feiring, får håpe vi får opphold et par timer slik at vi kan nyte leker og tog uten å bli våte.

HOME by linn sa...

dykk er så fine!

ønsker dykk ein flott dag i morgon. det er lov å håpe på opplett og glimt av sol ;)

-klem

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Nydelige detaljer, og fy så vakker du er ;)

Fiin feiring ønskes til dere!!
Klemmer fra Stine

i Vinduskarmen sa...

Ønsker deg og dine en riktig god 17.mai! Ha en flotters dag!!! klem

Johanna Stålros sa...

Jättefina bilder.
Önskar dig en riktigt fin 17 maj!
Kram Johanna

1001ting sa...

Nydelige bunader.

Anette - Opalveien - sa...

Så nydelig du er :-)
Vi kom oss aldri ut i dag vi, prioriterte å leke og sosialisere oss hjemme fremfor å stikke ut i regnværet å fryse. Angrer ikke på det :-)

Eldbjørg - Livet i Brattebakken sa...

Håper dere har hatt en fin-fin dag! Sikkert ikke dumt med emergency-poncho. Her regna det hunder og katter i dag tidlig, og gikk over til snø i det toget gikk...
Så vi var veldig glade for at vi hadde ull-strømpis og jakker til bunadene i dag :)

Ha en fortsatt fin kveld :)
-Eldbjørg-

Spirea sa...

Så vakre!! :) Og så nydelig å høre at det er flere enn meg som pleier være dårlig forberedt....Dere har jo da klart å "oppgradere" i år, da ;)) (det klarte ikke vi....10 minutter før - ikke tull en gang det, altså - barna skulle være i tog, fant jeg ikke sølvet til bunaden min og måtte kaste på meg noe helt annet!!STRESS!!) Håper dagen deres var fin og at alle koste seg. I dag er det dagen derpå her, vi er alle helt "slut"... Tusen takk, skjønne du, for nydelig kommentar hos meg. Setter så veldig stor pris på det. Ønsker deg en fin-fin dag. Mange klemmer til deg!!