søndag 27. januar 2013

På trappen!

'
Litt vinterlig stemning med hvite grener, kongler, hjerter. krans og lykt.
Før jul kjøpte jeg lykt og hjerter på Living. Hadde lyst å gjøre det litt nytt og koselig. Kransen kjøpte jeg også der for et par år siden. Synes Living har mye fint..
Her har vi vært litt i dvale i helgen. Brukt mange timer i loftstuen;) (Vidar med kun boxer på hele dagen:) hehe! Perfekt synes han...) Emma har hatt feber og slikt. Men godt humør har den lille damen:) Satser på ei frisk og god ny uke! Ønskes til deg også!

Klem Kristina
7 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Nydelige bilder!!
Og god bedring i heimen ♥

Spirea sa...

Vakkert! :) Stemningsfullt og innbydende. Innom med en klem og en hilsen . Får ikke kommet innom deg så ofte som jeg ønsker, tiden strekker ikke til - men tenker på deg innimellom, og koser meg når jeg er innom her på fine bloggen. Nydelige barneromsinnlegg også :) (har oppdatert meg litt ) klem klem til deg

Tonje Nøkleby sa...

Veldig fint!

ralfefarfars paradis sa...

Så fint dere har det på trappen- inspirerende;) Tusen takk for hyggelig kommentar fra deg- må bare forsikre deg om at vi har en hel etasje i huset her som ikke er så veldig misunnelsesverdig;)Men kommer tid kommer vel råd- bokstavelig talt;) Håper du får en fin uke;)

toko busana muslim murah sa...

Thanks lot for this useful article, nice post

the bircan sa...

bayıldım blogunuza sevgıler:)

Spirea sa...

Hei fine du....jeg savner deg. Både her og der. Det er leeenge siden du har blogget nå- har du det bra? håper på et livstegn, jeg er nemlig av typen som bekymrer meg for folk...
Tenker iallefall på deg...Sender en god klem din vei <3