søndag 20. mai 2012

Godværet...


 
...er endelig her, og ser ut til å vare!!
Mitt første uteprosjekt ble å plante blomster på fremsiden av huset, og deretter male døra til Emmas lekehytte i en favorittfarge. Emma tok litt over på malingen da;)
Passelig store prosjekt. Male huset er liksom litt mer Vidar prosjekt;)  Mamma skaffet meg en liten kommode, og den har vi bestemt oss for å ha i lekehytta. Emma og koselige Erica vasket den grundig ute i godværet i går.

Måtte få med retrokjolen til storesøs i nabohuset på bilde, passet til kommoden;) Hvis ikke jeg husker feil sydde mamma den selv på min alder...
Nå mangler det bare et strøk med maling på terrassen her, så skal jeg plante litt i krukker og lage det litt koselig. Så satser vi på en laaang periode med fint vær, og mye lek i hytta og hagen!! Bra plan!:)

bilder fra min iPhone

God uke til alle lesere! Og håper det er fint vær hvor du er!

Klem Kristina

6 kommentarer:

i Vinduskarmen sa...

Elsker fargen!! :-) Ha en fin fin dag!

Lang Rekke sa...

Herlige utebilder, ser ut som en kjempefin farge på lekehytten!

God og fin ny uke til dere :)

Mi familia sa...

Så fine og varme bilder!!! :)

Vicky

dagný björg * feel inspired sa...

Gorgeous colour!

Spirea sa...

Herlig at varmen og solen er her, da får vi gjort lure ting ute også ;) som å male fine farger! Har du forresten bilde av hele lekestuen? Vi er i gang med å bygge (les.restaurere) en nå og trenger gjerne tips ;) Så må du kose deg masse og nyte solen. Mange klemmer til deg!!

Hanne Haugen sa...

Fargen var knall. Husker du hva den heter?