onsdag 23. mai 2012

Soverommet!

Her kommer bilder av det nyoppussede soverommet vårt. Trives med et helt lyst rom, som vi ellers har lite av.. Skapet som vidar laget er vi storfornøyd med!! Godt jobba!! Han laget også like dører til kottet.
Det er litt sterilt her inne, ikke så mye på veggene enda. Men litt friskt i vinduet har vi fått på plass.Jeg har fått litt sansen for eføy, iallefall når man har flere sammen. Det er jo et pluss at de ikke trenger så mye stell....

"Love is all you need", er det eneste som har kommet seg opp på veggen!! Jeg ser nok for meg litt hvitt på hvitt her inne... Og litt sort blir det. Det hvite syns bedre enn på bildene...
Kommer nok flere bilder når rammen rundt sengen er på plass +  litt mer på veggene.

Skapdører: MDF plater.
Knotter: SMAK sandnes
Ord på veggen: SMAK sandnes
Gulvfarge: MILD-jotun

Merker at fokus fort kommer på uteområdet med dette fantastiske været. Og godt er det, siden vi har litt å gjøre. Lekehyttedøra er ferdig malt og jeg har planta litt. Gresset blir grønnere for hver dag nesten.... Gleder meg til å vise bilder!

Nyt sommervarmen!!

Klem Kristina

Our bedroom!! All white, and some fresh green! Vidar made the closet. Great!!

13 kommentarer:

Spirea sa...

Fokus på uteområdet er det lett for å bli med så fint vær! Helt enig med deg :) men innlegg om lekre soverom som dette, er helt supert det. jeg suger til meg all inspirasjon - digget det som er skrevet på veggen her, og hvitt på hvitt er tøft, rent og stilfullt. Så takker jeg for at du gjorde meg klar over linker på siden din...noen ganger går det for fort i svingene og vips, så ser jeg ikke alt jeg "burde" se... Gjett om jeg skal sjekke det ut! TAKK :) Ønsker deg en skjønn uke videre, vakre deg! god klem fra meg i sør (som ENDA sitter ute på verandaen...vel og merke med pledd over meg...HERLIG!!) :)

Kjersti sa...

Ah, så nydelig!:)

Høytrykk sa...

Så fint rom! Det må være utrolig godt å sove der, så avslappende og harmonisk!!

Lang Rekke sa...

Så fint det ble, deilig med lyst soverom egentlig. Vi beholder nok vårt hvitt. Her er så mye hvitt overalt siden huset er nytt, så jeg lengter tidvis etter mer farge.

Knasfint med de skapene :)

top of the moon sa...

Superfint!
Skapene som Vidar har laget er jo magiske! Man får jo plass til alt! Til og med hvor rommet er lavest!
10 poeng=)

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Wow, det får man jammen si. Uten tvil en handy man du har funnet deg. Resultatet ser knallbra ut og utnyttelsen av plassen er helt perfekt. Skjønner godt at dere er fornøyde med dette :)

Mia sa...

Så fint rom! Eføy er lekkert.

Eldbjørg - Livet i Brattebakken sa...

Så fint soverom! Jeg digger skapene. Kan ikke bli bedre enn det :)
Og med dette været er det ikke rart fokuset flyttes ut. Endelig kom den sommeren vi har lengtet sånn etter! Så nå er det bare å nyte den :)

En god pinse ønskes dere :)
Klem fra Eldbjørg

Spirea sa...

Bare innom for å si at jeg håper du fortsatt nyter dagene - og at livet er bra! Håper solen skinner ute - og inne. Sender en klem med ønske om en god helg!!Ps. legger deg til i blogglisten min jeg :)

Manuela Hardy sa...

nydelig lyst og fint!
ps. stikk gjerne innom på grasjesalg i mårå :P
naomi skal steke vafler :)

Fine Friminutt sa...

Åå det ser så lyst og deilig ut! Herlig rom:-)

Anonym sa...

fint med eføy
men hvordan få de til å vare.........lenge....

fin blogg du har
må den vare lenge ;-)


hilsen ingrid :-)

Love Peace Pionies sa...

Hei Ingrid.

Med litt vanning en gang i uka, kanskje sjeldnere også, så holder de leeenge;)

Takk for hyggelige ord!

hilsen kristina