onsdag 2. mai 2012

Late hager!

Kjekk hagebok jeg fikk fra storesøs på bryne, Maggi-Dronning Maud.Takk!! Så langt ser den veldig bra ut, og anbefales hvis du trenger litt tips, triks og inspirasjon til å lage hage.
Når det kommer til hage(og ellers mange andre ting;)) så tar det tid å bygge opp det en drømmer om og ser for seg. Hvis jeg ikke husker feil stod det noe om å starte med å vente. Bra sagt...;)


Kjenner at det er godt med soldager som vi har hatt i dag:)

Ha en fortsatt fin uke!

Klem Kristina 

New book about gardening! Inspiring!

13 kommentarer:

Jenny - supersnella sa...

takk for tipset! Det så ut som en bok som hadde vært midt i blinken for meg ;)

Ha en strålende kveld :)
klem

Barbros lille atelier sa...

Den boken fikk jeg av en venninne for noen år siden. Veldig fin! Og bare navnet på boken er som søt musikk i mine ører. Late hager kan vi like, spesielt med tomt på over et mål. Jeg har gått for mye platting varianten, så blir det mindre plenklipping:-)

Mia sa...

Har lurt på om jeg skulle investere i den boken selv, og nå har jeg fått et lite puff bak. Takk!

Svenja sa...

cool! have fun, svenja :*

Lillekatt sa...

Ai, dette så ut som en bok for meg!! Skulle gjerne hatt en fin-fin hage, men så strekker liksom aldri tiden (eller pengene) helt til, det blir sånn halvveis, og så gir jeg opp hele prosjektet og håper på bedre tider neste vår.... Samme leksa hvert år ;-)

Bolettes hus sa...

Hei! Åh, den boka så ut som om den var noe for meg! Jeg synes ikke det er gøy med hage i det hele tatt, så en som kan greie seg selv må jo være fantastisk! Jeg har plantet i noen få krukker i dag...og velger den blomsten som tåler mest,- ikke finest men helt ok med stemor... :-)))

Kos deg med hageplanlegging!
Kari

Brattli Gård sa...

Dette er en kjempebok :) Har lånt den hos mammaen min, men per dags dato er det kun lesing. lenge til jeg får tid til å puske rundt i hagen :)

Monica;)

Spirea sa...

Innom bloggen din for første gang og syns den var helt nydelig! her var det mye inspirasjon og herlige bilder. Også liker jeg så godt tittelen på bloggen din :)) Jeg legger meg til som følger her hos deg! ønsker deg en skjønn dag . Klem

Fine Friminutt sa...

Herlig bok da, med fantastisk tittel! Jeg har en sånn lat hage (eller det er kanskje hagen som har en lat eier...?) Uansett; Boken frister:-) legger meg til som følger av din fine blogg. Ha en fin kveld, og titt gjerne innom meg også:)

an-magritt sa...

Denne boka har jeg også sette.
Ønsker meg!

:)

Glitter och grus sa...

Vilken vacker blogg!!!!

Glitter och grus sa...

Vilken vacker blogg!!!!

dagdrømmeren sa...

Den boka så inspirerende ut. Jeg liker så godt hagebøker.

Ønsker deg en fin onsdag
Klem Tonje