onsdag 9. mai 2012

Venter på vårvær!

Synes ikke det er så mye som ligner godt vårvær her:/ Det er mye ute som venter på å bli fiksa, og litt varme og sol er en god inspirasjon på å komme i gang. Vi hadde noen herlige dager, og da fikk vi i allefall malt alle terrassene og lukt litt.
I fjor var det ikke så mye godt malevær, så dere ser jo hvordan påbygget ser ut!! Det er iallefall grunnet, men jeg gleder meg til det blir hvitt!! Plenen måtte også planeres på nytt ( 3. gang:/ ;) ), og vidar fikk akkurat sådd før frosten kom i høst, så nå begynner det å bli grønt, men ikke så grønt som det ser ut som på bildene;) Blir herlig å få hage igjen!!
Dette blir litt sånn før bilder, så gleder jeg meg til å se hvordan det har blitt om en mnd. og to!!

Vi har vært kjempefornøyd med påbygget, deilig med mer plass og lys.
Selv bruker vi hovedetg. og loft, og underetg. leies ut.
Jeg har lovet dere bilder av det nye soverommet for leeeenge siden, men siste detalj mangler fortsatt. Det er rammen rundt sengen. Men jeg får bare vente til mannen får inspirasjonen til å settte i gang;)
Får kanskje knipse noen bilder av de hjemmesnekra skapa iallefall og legge ut, selv om jeg hadde lyst å vise alt på en gang;)

Peace & Love!

Kristina

6 kommentarer:

Prinser og Prinsesser sa...

Lekkert bed! Skjønner godt du venter på godværet! :-)

Maskinistfrua sa...

Så lekkert påbygg, ja det er vel ekstra deilig med de store vinduene! Masse fint dagslys som kommer inn her:)Gleder meg til å se mer! og godværet er det fler som venter på:)

dagdrømmeren sa...

Så fint dere har det ute! Og påbygget så nydelig ut. Blir fint i hvitt, tenker jeg, Gleder meg til å se bilder fra rommet:)

Ønsker deg ei god ny dag i morgen
Klem Tonje

lillpastill sa...

Å så spennende! Gleder meg til å se mer.. :)
Klemmer og smil fra meg

Svenja sa...

what a pretty house kristina :))
have a nice day, svenja

G U L D N O U G A T E N sa...

Fin blogg!

/ Cajsa